Dag van de Wetenschap

Op de Dag van de Wetenschap ontdek je wat er allemaal gebeurt rond wetenschap technologie en innovatie in Genk. Je vindt alle details hier terug.


Pin Op Institutional Territorial

Chibi MedakoWikimedia CommonsCC BY-SA 30.

. Het programma loopt van 10u00 tot 16u00. Je leert er namelijk op een verfrissende manier hoe wetenschap en technologie je dagelijkse leven bepalen. Deze activiteit wordt georganiseerd in kader van het amai.

De 5 spectaculairste activiteiten. Ooit al een eigen VORTEXKANON gemaak. Daar tonen knappe koppen hun ontdekkingen via een workshop demo expo of lezing.

De Dag van de Russische Wetenschap is een uitstekende gelegenheid voorhet aantrekken van publieke aandacht interesse van zakelijke kringen studenten en al diegenen die kunnen bijdragen aan de realisatie van de enorme kansen en ontdekkingen op de drempel waar we nu zijn. Dag van de Wetenschap. Bij NS werken experts op diverse wetenschappelijke terreinen op.

Eén van onze favoriete dagen hier bij JoMus. Wetenschappers analyseren de botsingen van stofkorrels op de Parker zonnesonde en zien ontploffingen van plasma en wolken van micropuin. NS is actief in de wereld van het openbaar vervoer.

Dag van de Wetenschap. Vanaf 2019 worden de VITO-kantoren voorzien van warmte en elektriciteit door heet water uit de diepe ondergrond. Een kleine zwaan vliegt bij zonsondergang weg van de Singao-numa-vijver in Japan.

Kinderen 8 - 14 jaar Jongeren 14 - 18 jaar Alle leeftijden - activiteiten ook geschikt voor ouders en opas en omas. Zodra de activiteiten van alle partners van het Wetenschapsfestival Brussel vorm hebben gekregen zal je ook via deze website nog steeds een overzicht van de Brusselse activiteiten terugvinden. Dag van de Wetenschap is het grootste wetenschapsevenement van Vlaanderen en Brussel.

Nee je hoeft geen nerd te zijn om op zondag 28 november mee te doen aan Dag van de Wetenschap. Wetenschap is tof wetenschap is in en wetenschap is voor iedereen. Weekend van de Wetenschap wordt georganiseerd door NEMO Science Museum in opdracht van het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap.

Duurzame energie op 4000 m diep. Cristian één van. Voor grote mensen en voor kinderen.

De krachten om wetenschap op een speelse manier in de kijker te zetten met de steun van Vlaams minister van Wetenschap Hilde Crevits. Daar tonen knappe koppen hun ontdekkingen. Je mag binnenkijken in verschillende bedrijven universiteiten hogescholen musea doe-centra en onderzoeksinstellingen.

Dat doen we tijdens de Dag van de Wetenschap op zondag 28 november tussen 10u en 17u op verschillende plaatsen in Vlaanderen. Thor Park en Kattevennen Cosmodrome verwelkomen je met een goed gevuld programma voor jong en oud. Het is een dag vol wetenschap in actie.

Vanaf 13u30 voorzien wij gratis koffie en pannenkoeken. De digitale Cera-dag van de wetenschap. 28 februari 2021 1000 - 0000.

Noteer dus alvast zondag 28. Dag van de Wetenschap. Eén plus één is dus vaak drie.

Activiteiten Weekend van de Wetenschap 2019. Daarom zijn ze ook zo interessant voor hightech ontwerpen in sport automobiel of muziek. Ma 08 nov 2152.

Zondag 24 november 2019 is Dag van de Wetenschap. Tijdens de Dag van de Wetenschap ontdek je in het museum de wondere wereld van deze nieuwe materialen. Tot op heden een grote rolRussische Academie van Wetenschappen.

13578 likes 55 talking about this. Vandaag is het de Dag van de wetenschap. Tijdens de Dag van de Wetenschap mag je binnenkijken in verschillende bedrijven universiteiten hogescholen musea doecentra en onderzoeksinstellingen.

VITO brengt diepe geothermie naar de Kempen waar we al tot op 4 km boorden. Voor doeners en denkers voor dromers en durvers. De combo van verschillende componenten maakt het net sterker of lichter dan klassiekers zoals hout steen of metaal.

Volg de laatste ontwikkelingen over Dag van de Wetenschap via de algemene website. De meeste activiteiten zijn bovendien gratis. Vr 4 oktober Za 5 oktober Zo 6 oktober.

Zondag 28 november 2021. Tijdens De Dag van de Wetenschap op zondag 24 november 2019 ontdek je wat we allemaal aan wetenschap en technologie te danken hebben én welke innovaties ons nog te wachten staan. Bedrijven universiteiten musea en allerlei laboratoria in heel Vlaanderen gooien hun deuren open voor nieuwsgierige bezoekers.

Op zondag 23 november stond Leuven weer helemaal in het teken van de wetenschap. Ze bevorderen het gebruik van het openbaar vervoer en houden Nederland in beweging. Op zondag 28 februari presenteert Brightlab speciaal voor de kinderen van Cera-vennoten de Cera Dag van de Wetenschap.

De dag van de wetenschap Brugge gaat door op zondag 28 november 2021. Wij geven tekst en uitleg tijdens de Dag van de Wetenschap. 1 day agoVandaag gaat voor de elfde keer de Dag van de Wetenschap doorOp dat jaarlijks evenement bundelen hogescholen universiteiten bedrijven musea en onderzoeksinstellingen.

Enthousiaste onderzoekers laten je met verrassende demos leuke experimenten. Dag van de Wetenschap. Zon 5700 enthousiastelingen bezochten er de vierde Dag van de Wetenschap.

Antwerpen Stadscampus Brussel Muntpunt Gent De Krook Hasselt campus Diepenbeek en Leuven Universiteitshal.


Pin Van D W Op Funny For My Eyes Only Instagram Weekend Mode


Down For Maintenance Fantasy Dragon Anne Stokes Dragon Art


Pin Op Artikels


Pin Op Dag Van De Wetenschap


Pin Op Yoga


Sign In Strip Wetenschap Uitdagingen


Pin Op Artikels


Ghent University Logo Eps File Academia Gandavensis Audere Sapiens Belcika Belgium Dunya Universiteleri Ep University Logo Ghent University University


Pin Op Dag Van De Wetenschap


Pin Op Quotes Positive Thinking


Pin Op Dag Van De Wetenschap


Pin Op Dag Van De Wetenschap


Pin Op Dag Van De Wetenschap


The Benefits Of Doing Planks Every Day Explained By Science Human Body Muscles Human Body Body Anatomy


Pin Op Visionboard 2019


Pin Op Dag Van De Wetenschap


De Kunst Van Het Lesgeven Onderwijs Quotes Kinderen Leren Lesgeven


Pin Op Productiviteit Time Management


Pin Op Alles Voor De Wetenschap

Previous
Next Post »